polka.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  advertenties

  Bookmark and Share

   
   
  Niet gevonden wat je zocht?
  Vind het met GOOGLE !
   
   
  Google
   
   
   
  Die zien we nooit meer... terug!
   

  Die zien we nooit meer... terug!

   
  De weersvoorspelling voor de komende dagen ziet er niet al te best uit: het kwik gaat weer flink onder nul duiken en aanvriezende ochtendmist  behoort tot de mogelijkheden.
   
  Dat het niet per sé hoeft te vriezen om tot ongelukken te komen mocht ik gisteren in het Noord-Franse Craywick (toegegeven, dat klinkt niet echt "Frans") meemaken, toen ik op een quasi rechte weg (er zat een héél flauwe knik in) onderstaand tafereel tegenkwam.
   
  De chauffeur zag er ongedeerd uit en stond wat schaapachtig naast de politieagent toe te kijken hoe een stuk schroot, dat enkele minuten eerder nog zijn pride and joy was geweest,  uit de gracht werd getakeld. Ja, op een natte ondergrond moet je dubbel voorzichtig zijn. Vriesweer of niet.
   
  Toen ik het autootje op de truck zag laden, flitste er een jingle door mijn hoofd: het slotstuk van "Vlooiencircus" van het Cocktail Trio, dat in het TROS-programma "Koning Klant" van Wim Bosboom zaliger werd gebruikt wanneer er weer een wrak van de weg was geplukt. Je kunt het HIER beluisteren.
   
   
   
  car crash craywick 
   
   
  car crash craywick 
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl