polka.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  advertenties

  Bookmark and Share

   
   
  Niet gevonden wat je zocht?
  Vind het met GOOGLE !
   
   
  Google
   
   
   
  Ferrari F150 voorgesteld
   

  Ferrari F150 voorgesteld

   
  In het Italiaanse Maranello hebben de Spanjaard Fernando Alonso en zijn Braziliaanse ploeggenoot Felipe Massa vandaag, 28 januari 2011, de nieuwste Ferrari F1 voorgesteld. Ter ere van 150 jaar onafhankelijkheid van de staat Italië wordt de Italiaanse vlag op de vleugel van de bolide afgebeeld. Dat er in de USA duizenden pick-up trucks met de benaming F150 rondrijden, schijnt de dames en heren van Ferrari niet te deren...
  'We hebben de F150 ontwikkeld voor een heel eenvoudig doel. We moeten dat nu bereiken', verklaarde teambaas Stefano Domenicali tijdens de voorstelling van de nieuwe F1-bolide. Daarmee maakte hij meteen de ambities van 'La Scuderia' voor 2011 bekend. Nadat het vorige seizoen na een tactische misser in de slotrace in mineur werd afgesloten, zal men in Ferrari-land deze keer enkel vrede nemen met de wereldtitel.

  En daarvoor wordt er vooral gekeken naar de Spaanse tweevoudige wereldkampioen Fernando Alonso. Na zijn eerdere wereldtitels bij Renault (2005 en 2006) strandde hij vorig seizoen in zijn eerste jaar bij Ferrari op amper vier punten van de Duitser Sebastian Vettel (Red Bull).

   Het nieuwe F1-seizoen gaat op 13 maart in Bahrein van start. 
   
   
  de Ferrari F150 
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl